Werk

 

Oldenhuis Architectuur heeft zich ontwikkeld tot een allround architectenbureau, dat vorm weet te geven aan een breed scala van projecten in woning- en utiliteitsbouw. Deze projecten omvatten zowel nieuwbouw als verbouw, uitbreiding als renovatie. Daarnaast bevinden zich onder meer (her)inrichtingstekeningen, stedenbouwkundige ontwerpen, verkavelingstekeningen, milieuaanvragen, schaderapporten en kadastrale tekeningen onder de gerealiseerde opdrachten.

De opdrachten voor de woningbouw zijn globaal onder te verdelen in particuliere woningbouw (variërend van b.v. dubbele woningen tot riante landhuizen) en projectmatige woningbouw (zoals b.v. meer-onder-een-kap woningen of appartementengebouwen). Uiteraard is er eveneens volop aandacht voor zowel jongerenhuisvesting als voor zogenoemde seniorenwoningen en woningen die geschikt zijn voor inwoning. Woninggerelateerde bouwwerken, zoals b.v. schuren, tuinkamers, carports, erkers of serres behoren evengoed tot ons takenpakket. Verder hebben wij onder meer voor de recreatiesector een variëteit aan recreatiewoningen ontworpen.

De projecten in de utiliteitsbouw omvatten onder meer scholen, kerken, verenigingsgebouwen, winkel-, kantoor- en andere bedrijfspanden. Van de ontworpen bedrijfspanden noemen we b.v. een manege, receptiegebouw, drukkerij en een strandpaviljoen. Voor ondernemingen in de gezondheidszorg is onder meer vormgegeven aan fysiotherapie-, huisartsen- en tandartsenpraktijken, activiteitencentra en woon-/zorgcomplexen. 

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich naast particulieren en ondernemers uit allerlei sectoren van het bedrijfsleven ook b.v. zorgverlenende instanties, woningstichtingen en overheden.

In voorkomende gevallen worden gespecialiseerde externe adviseurs ingeschakeld.

Nieuwbouw- of verbouwplannen?Evert Oldenhuis
Neem dan contact met ons op!

Bel: 0546 – 643 537

of stuur een e-mail naar: info@oldenhuis.nl