Architect Dedemsvaart

Woonzorgcentrum Magnolia, Dedemsvaart

Uw wensen, daar gaat het om bij het realiseren van uw bouwplannen! De persoonlijke benadering en de wisselwerking tussen uw inbreng en onze creativiteit maakt dat Oldenhuis architectuur de aangewezen architect voor u is. Vakkennis en ervaring resulteren in een aantrekkelijk ontwerp door Architect Dedemsvaart.

Door de praktische benadering is er altijd specifieke aandacht voor de functionaliteit. Hierdoor wordt er een gebouw gecreëerd, waarin het aangenaam wonen en/of werken is. Belangrijk uitgangspunt daarbij is het gebouw een eigen, aansprekend gezicht en karakter te geven.

Architect Dedemsvaart, neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Oldenhuis Architectuur bv biedt een breed scala aan diensten op het gebied van architectuur. U bent hier op het goede adres voor onder meer de volgende activiteiten:

Over Oldenhuis architectuur

Oldenhuis architectuur is in 1981 opgestart door Evert Oldenhuis en is gevestigd in Vroomshoop. Met visie en vakmanschap wordt gewerkt aan verrassende oplossingen voor een breed scala aan projecten. Uitgebreide vakkennis en ervaring opgedaan in vrijwel alle facetten van de bouwsector staan verder garant voor een degelijke basis onder elk bouwplan. Het bureau heeft een naam opgebouwd door de creatieve wijze van esthetisch en functioneel vormgeven. Ook staat het bekend om de zorgvuldige en gedegen uitwerking en detaillering van het uitgevoerde tekenwerk. De kwaliteit daarvan betaalt zich uit door een vlot verloop van het bouwproces.

Nieuwbouw- of verbouwplannen?Evert Oldenhuis
Neem dan contact met ons op!

Bel: 0546 – 643 537

of stuur een e-mail naar: info@oldenhuis.nl